Vincenzo Astorino

pochází z rybářské rodiny v Santa Flavia (u Palerma). Své mamince (výborné kuchařce) koukal pod pokličku již od malička a jeho recepty jsou doslova „rodinné poklady“: poctivá tradiční sicilská jídla, založená především na užívání kvalitních surovin jako olivový olej extravergine, těstoviny, zelenina, luštěniny, sýry, ryby a plody moře. Zkrátka domácí sicilská kuchyně s důrazem na zdravost a chutnost

 

Enzovy speciality:

- grilované ryby a mořské plody

- těstoviny s mořskými plody, se škeblemi, s mušlemi, s mořskými ježky, se sépiemi načerno

- těstoviny se zeleninovými omáčkami (s brokolicí, s lilky, s rajčaty, s fazolemi atd.)

- zeleninové polévky

- sarde a beccafico (sardele zapékané s restovanou strouhankou, rozinkami , piniovými oříšky a vavřínem)

- smažené sicilské speciality „tavola calda“: rýžové arancini, cizrnové pannelle, atd.

- pizza

- grilované maso po palermsku

- grilované kuře se středomořským kořením

- typické moučníky (cannolli siciliani, cassatta, tiramisú)

 

Cena za tyto dobrůtky:

Sicilská večeře (variace typických předkrmů, hlavní chod, dezert)  .............    10 € / os

Dětská porce    (s možností domluvy pro dětské chutě)                        ..............   7  € / os

Každý pátek specielní rybí menu                                                                  ..............  12 € / os

Menu na týden dostanete od delegáta při příjezdu na ubytování
Na žádost skupiny Vincenzo rád uvaří speciality podle přání hostů. Stačí říct - kuchař bude šťastný budete li spokojeni!

Možnost podávání snídaně na kite baráčku                                              ..............   5 € / os

 

 



  • Kiteseason cena

Vyjádření Kiteseason:

Termíny